19
Mayıs
2024
Pazar
KEMER - ANTALYA

Menfez döşeme çalışmaları sürüyor

KEMER-3’ DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Üras, Kemer-3’de sağanak yağışlarla yaşanan sel baskınlarının, çalışmalar tamamlandıktan sonra yaşanmayacağını belirtti.

GATAB ekiplerinin Kemer-3’te menfez kutu döşeme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Üras, çalışmaların 2 ay içinde tamamlanacağını ifade etti. “Her yağmur yağdıktan sonra Kemer-3’de yaşanan sıkıntıları hepimiz biliyoruz” diyen Üras, “Ancak bu sıkıntılar bu yıl artık son bulacak. Bin 300 metre menfez kutu döşeme çalışmalarımız bittiğinde sorunlar da bitecek” dedi.

Başkan Üras, Kemer-3’te bin 500 metre içme suyu hattı ile bin 100 metrelik kanalizasyon hatlarının da değiştirildiğini bildirdi. Halen devam eden çalışmalar nedeniyle vatandaşların sıkıntı çektiğini de sözlerine ekleyen Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Üras, “Ama çalışmalarımız 2 ay sonra bittiğinde bölgenin sorunları da bitecek” diye konuştu.

KEMER-3’ DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 10:40:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?