24
Mayıs
2024
Cuma
KEMER - ANTALYA

Meydan projesini önce Kemerli gördü

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker’in bu dönemde ısrarla üzerinde durduğu üç projeden biri olan Cumhuriyet Meydanı projesi maket çalışması Belediye girişinde vatandaşların bilgisine sunuldu.

Şeker bu dönem Cumhuriyet Meydanı, Yeni Otogar ve Sanayi yapımı ile Kemer’in çehresinin değişeceğine inandığını söyledi.

Maketi ilk inceleyen Başkan Şeker, yapılacak çalışma ile ilgili olarak da ilk olarak meclis üyelerini bilgilendirdi. Burada yapılacak çalışma ile Kemer’in en büyük eksikliği olarak hissedilen Cumhuriyet Meydanının da Kemer’e kazandırılacağını söyledi.

Şeker, “ Cumhuriyet Medyamı projemiz şu anda maket olarak Belediyemizin girişinde halkımızın bilgisine sunuldu. Turizm sezonun sonunda çalışmaların başlayacağı müjdesini vermek istiyorum. Çok değişik kesimlerin fikirlerini alarak oluşturduğumuz bir proje oldu. Cumhuriyet meydanı projesi gerçekleştikten sonra inanıyorum ki Kemer büyük bir prestij kazanacak. Yapı olarak 20 dükkanı olan, havuzlu ve törenlerin yapılabileceği , havuzlu ve havuz içerisinde Atatürk anıtı bulunan ve peyzajı ile de göze hoş geleceğine inandığımız bir meydana kavuşmuş olacağız. Şimdiden Kemer’imize hayırlı olmasını diliyorum. “ dedi.

Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2005 Çarşamba 11:41:56
Güncelleme :13 Nisan 2005 Çarşamba 11:41:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?