18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Özbek turizmcilere seminer

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Orta Asya Cumhuriyetleri ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği kuruluşlarına üye ülkeler için Turizm Eğitim Merkezi’nde (TUREM) düzenlenen "Turizm Sektöründe Liderlik ve İş gücü Geliştirme" semineri başladı.

Kemer’de bulunan Turizm Eğitim Merkezi’nde, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Orta Asya Cumhuriyetleri ve Karadeniz Ekonomik İşbirliği kuruluşlarına üye ülkeler için düzenlenen eğitim semineri Antalya’nın Kemer İlçesi’nde başladı.

20-30 Mayıs 2005 tarihleri arasında devam edecek olan "Turizm Sektöründe Liderlik ve İş gücü Geliştirme" seminerine Özbekistan’dan gelen, Özbek Turizm Milli Kumpanyası Başkan Yardımcısı A.S. Abdullayev, Uluslararası İlişkiler Bölümü Baş Uzmanı R. Norboyev, Hive Turistik Gezi Tesisi Direktörü Husainov, Orient Star Oteli Müdürü R. Ortikova, Nevai Vilayeti Seyehat ve Gezi Dairesi Başkanı Kodirova ve otel müdürlerinin yer aldığı Özbekistan turizminin üst düzey yetkililerinden 11 kişi katıldı.

Kemer’e gelen Özbekistanlı heyet, eğitimin yanısıra bölgede bulunan otel ve tatil köylerinde de incelemelerde bulunacak.

 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 17:45:41
Güncelleme :21 Mayıs 2005 Cumartesi 17:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?