23
Mayıs
2024
Perşembe
KEMER - ANTALYA

Pehlivanlar ve futbolcular aynı sahada

Kemer'de bulunan Ahmet Erkal spor tesislerinde haziran ayında Edirne’de gerçekleşecek olan Kırkpınar yağlı güreşlerine hazırlanan pehlivanların, Rus futbolu oynayan Fregat Mgsu takımı ile aynı sahada çalışması ilginç görüntülere neden oldu.

Kemer’de bulunan Ahmet Erkal spor tesislerinde çalışma yapan pehlivanlar ve Rus futbolu oynayan sporcuların aynı alan içerisinde yaptıkları çalışma izleyenler tarafından ilgiyle karşılandı.

Kemer’de Altın Kemer’e hazırlandıklarını söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye güreşçisi Hüseyin Şahinal, Ankara TEDAŞ güreşçisi Sermet Bulut ve Tokat Belediye güreşçisi Faik Sezgin, 24 Haziran tarihinde Edirne’de gerçekleşecek olan Kırkpınar güreşlerine hazırlandıklarını belirtirken, Kumluca’da 1 Mayıs tarihinde gerçekleşecek yağlı güreşlere de katılacaklarını bildirdi.

Bu arada, pehlivanlarla aynı alanda çalışan ve Kemer’e bir haftalık kamp dönemi için gelen Rus futbolu oyuncularının sezona hazırlığı sırasında yaptıkları çalışmalarda yan yana gelen güreşçiler ve Fregat MGSU futbolcuları ilginç görüntüler oluşturdu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 12:47:41
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 12:51:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?