19
Mayıs
2024
Pazar
KEMER - ANTALYA

Rusların hamam sefası

Kemer'de, 2 yıl önce hizmete açılan konuklara her türlü hizmetin sunulduğu Ottoman Hamam, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

Geçen sezon oldukça yoğun ilgi gören Ottoman Hamam, bu yıl da aynı ilgiyi bekliyor.

Ottoman Hamam Genel Koordinatörü Murat Bilici, turizmdeki son gelişmeleri sevindirici bulurken, bu yıl turizmin iyi geçmesiyle birçok sektör ve esnafın da bundan yararlanacağını söyledi. Bilici, yaptığı açıklamada, "Bu yıl oldukça iyi bir sezon bekliyoruz. Yaptığımız görüşmelere göre, Mayıs ayından itibaren bölgemizdeki tüm otellerin doluluk oranlarının yüzde 100'leri bulduğunu öğrendik. Bu da oldukça sevindirici bir gelişme. İnşallah bir terslik olmaz, bu yıl çok iyi bir sezon bekliyoruz" dedi.

Murat Bilici, burada her türlü hamam hizmetini sıhhi ve otantik bir şekilde misafirlere sunduklarını belirterek şöyle konuştu: "Geçen yıl hamama daha çok Rus misafirler geldi. Açıkçası Ruslar hamamı oldukça çok seviyor. Kese yaptırmayı ve masajı çok istiyorlar. Yağlı masaja bayılıyorlar. Geçen yıla bakarsak gelen misafirlerin yüzde 75'ini Rus misafirler, yüzde 25'ini Avrupalı misafirler ve İsrailliler oluşturdu. Bu yıl Avrupalı misafirlerimizin artacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

Murat Bilici, Ottoman Hamamda her şey dahil 39 YTL'ye içerisinde kese köpük, yağlı masaj, yüz kil maskesi de dahil hizmet verdiklerini ve gelen misafirin bu hizmetleri aldıktan sonra istediği kadar hamamlarında misafir olarak kaldıklarını söyledi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 10:10:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?