19
Mayıs
2024
Pazar
KEMER - ANTALYA

Seda Sayan Kemer'i coşturdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde 9. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleninde sahne alan ünlü sanatçı Seda Sayan, hayranlarına unutulmaz bir konser verdi

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni ralli servis alanında yapıldı. Kemer Müftüsü Mehmet Muslu tarafından okunan dua ile başlayan şölen ünlü Sanatçı Seda Sayan konseri ile devam etti.

Söylediği şarkılar ile Kemerlileri coşturan Seda Sayan'a en büyük ilgiyi çocuklar gösterdi. Sünnet çocukları ile birlikte sahnede şarkılar söyleyip karşılıklı oynayan ünlü sanatçı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Konseri izlemeye gelinlik ve damatlığı ile gelen Murat ve Zübeyde Aksu çiftini sahneye alan ünlü sanatçı, çift ile birlikte romantik bir şarkı söyledi. Konserin sonunda bir konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, "9 yıldır yaptığımız şölenlerde 700'ü aşkın çocuğu sünnet ettirdik. Bu yılda 60 Kemerli çocuğu sünnet ettireceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 11:15:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hatice S. IP: 80.144.229.xxx Tarih : 13.09.2008 23:35:31

Slm,öncelikle Belediyebaskanindan tesekür ederiz bizleri kirmadiklari icin.biz tatil amaciyla orda bulunuyorduk oglumusa sünnet dügünü ramasandan sonra almanya,da yapmayi düsünüyorduk Kemerde karar verdik neden bizim oglumus,bu toplu sünnet dügününe katilmasin sag olsunlar tüm emegi gecenler basda Haydar Sirin beye herseyi bizim icin düsenlediler bizim oglumuzda yer aldi okadar sansli bir cocukki Seda Sayanin yanina cikma nasibinida aldi .mor renkli olan sarisin benim oglum cok mutlu olduk inanin Herkes gibi bende Seda Hanima Hayranim sevgiler.