19
Mayıs
2024
Pazar
KEMER - ANTALYA

Şeker hız kesmiyor

Kemer Belediye Başkanı ve AK Parti başkan adayı Hasan Şeker,
Esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Kemer Belediye Başkanı ve AK Parti başkan adayı Hasan Şeker, AK Parti Kemer İlçe Başkanı Zafer Yaman, İl Genel Meclisi Üyesi adayları İsmail Selami Minta ve Azmi Şirinler ve Belediye meclis üyesi adayları ile birlikte esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Her gün çeşitli yerlere ziyaretler gerçekleştiren ve esnaflara ulaşan Başkan Şeker, onları dinliyor ve yapılan çalışmalar ile projelerini esnaflarla ile paylaşıyor.

Şeker ve Meclis Üyesi adayları Atatürk Caddesi üzerinde Postane önünden Kemer 1 e uzanan yolda bulunan esnafı ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, “Seçim çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Yaptıklarımızı ve önümüzdeki dönem yapacaklarımızı vatandaşlarımız ile esnaflarımız ile paylaşıyoruz. Kemer esnafını çok rahatlatacak ciddi projeler ile geliyoruz. Açıkladığımız ilk günden bu yana projelerimiz Kemer’de çok ses getirdi. AK Parti Hükümetimizin de bizlere vereceği destek ile bu projeleri önümüzdeki dönem Kemer’e kazandıracağız. Vatandaşımızın bizlere vereceği destek, onlara hizmet olarak geri dönecek. Her şey Kemer için, gelecek için” dedi.

Kemer’li esnaflar, küresel ekonomik krize rağmen her türlü olumsuzluğa karşın 2009 yaz sezonu için umutlu olduklarını ve sezonu beklediklerini belirtirlerken, Başkan Şeker’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Şeker, ziyaretleri sırasında bir tur şirketine uğrarken, tatillerini Kemer olarak seçen bir grup İsrailli turist ile de görüştü. İsrailli turistler Başkan Şeker’in fotoğraflarını çekerken Kemer’i çok beğendiklerini söylediler.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 13:49:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?