18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Şeker'den bomba gibi haber

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker Sahilde bir basın toplantısı düzenledi. Şeker yaptığı basın toplantısında Sahilin tapusunun artık belediyeye geçtiğini ve gelecek yıl içerisinde belediyenin yapacağı bir ihale ile belediye kasasına 500 bin dolar gibi bir rakamın gireceğini söyledi.

Başkan Şeker ,sahilin Belediyeye geçmesi nedeniyle toplantı sonrası bir yemek düzenlerken yıllardır mücadelesini verdiği ve her ortamda ısrarla tekrarladığı “ Sahil Belediyeye geçsin davul çaldıracağız “ sözünü de yerine getirdi ve sahilde davul ve zurna çaldırdı.Yemeğe ANAP’lı meclis üyeleri, ANAP Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kollarlı, Gençlik kolları ve Belediye Daire Müdürleri de katıldı. 

ŞEKER BOMBAYI PATLATTI

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, bazı meclis üyelerinin sahil ile ilgili çeşitli eleştiriler getirdiğini ve sahilin mal müdürlüğü tarafından kiraya verilmesi gerektiğini söylediğini belirterek “ Sahil 20 yıl öncesinden bu yana yeni halini alana kadar mal müdürlülüğü kasasına ne kadar girmiş? Diye Sorarken Biz belediye olarak bu projeyi gerçekleştirdikten sonra mal müdürlüğünün kasasına ne kadar girmiş. Bazı arkadaşlar sahilin gelirinin devlete gitmesini isterken , bizde dedik ki bu gelir Kemer’e kalsın. Yaklaşık 3 yıldır yapılan şikayetler neticesinde çeşitli suçlamalar ve davalar içerisindeydik. Artık adli süreç sona erdi. Oturduğunuz yerin tapusunu aldım. Mütahitin süresi önümüzdeki yıl ekim ayında sona eriyor. Kemer Belediyesinin 15562 m2. arazideki sahil bandından kazanacağı rakam yaklaşık 500 bin dolardır. Bu para Kemer’e kalacak bir paradır. Bu Kemer’e gelsin. Bu Kemer’in hizmetine gelsin. “ dedi.

Proje başlandığında bazı sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Şeker ,” Turizm Bakanlığı terki yapılan yerin maliyeye parasını yatırmış. Turizm bakanlığı tapu alamaz. Demiş. O dönem burası belediyelik olmadığı için mal hazinenin üzerinde kalmış. Maliye bu işin farkına vardı. Burası Kemer Belediyesinin, Kemer halkının ve Kemer’e gelen turistlerin oldu. “ diye konuştu.

Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2005 Perşembe 11:16:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?