19
Mayıs
2024
Pazar
KEMER - ANTALYA

Spor salonu 22 Ocak'ta hazır

Kemer Spor salonuna kavuşuyor. 3 Eylül de çalışmaları başlayan ve kısa bir süre içerisinde tamamlanma aşamasına gelen Kemer Spor Salonunun 22 Ocak’ta biteceği ifade edildi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şahin Bilgi, yoğun yağışlar nedeniyle çalışmaların 1 Ocak’ta bitirilmesinin güçleştiğini ve 22 ocakta yüklenici firmanın çalışmaları tamamlayarak spor salonunu hazır olarak teslim edeceğini söyledi. Kemer’de bir ilk olacak spor salonunun halen parke çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Bilgi: “Salonumuzun Zeminine parke döşeniyor. Yoğun yağışlar nedeniyle zeminin ıslaklığının ortadan kalkması gerekiyordu. Zeminin kuruması gerekiyordu. Bunu beklemek zorundaydık.1 ocak’a kadar tamamlanacak ve teslim edilecek olan sure 22 ocak’a sarktı. İnşallah 22 ocak’ta salonumuzun inşaatı tam anlamıyla bitecek. “ diye konuştu.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şahin Bilgi salonun 480 kişilik olduğunu ve birçok yeniliği ve son sitem uygulamaları bir arada taşıdığını belirterek : “ Salonumuzda son rötuşları yapıyoruz. Salonumuz 480 kişilik . Potalarımız tavandan asma motorlu. Zeminler mermer, aydınlatma özel bir sistem olacak. 2 tane hakem odası , 4 tane standartlara uygun soyunma odası 4 değişik amaçlı kullanılacak oda bulanacak olan salonumuzda tribünlerin tamamı koltuklu olacak. Salonun Havalandırmasının olmaması ısıtma ve soğutmasının bulunmaması tek eksikliğimiz. Soyunma odalarımızda olan bu sistemin salonumuzun tamamında olması.” diye konuştu.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şahin Bilgi, Salonun 22 ocak 2005 tarihinde tamamlanacağını ancak resmi açılışın ne zaman yapılacağının tam netlik kazanmadığını da belirtti.

Kemer Belediyesinden çevre düzenlemesi konularından destekler aldıklarını belirten Bilgi, Başkan Şeker’ e teşekkürlerini iletti. Başkan Hasan Şeker ise yaptığı açıklamasında , spor salonun Kemer’de büyük bir eksikliği kapatacağını ve bu konuda gerekli olan her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Halil Öncü-KENTHABER-Kemer
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2005 Çarşamba 18:41:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?