23
Mayıs
2024
Perşembe
KEMER - ANTALYA

Spor Salonu'na belediye el attı

Kemer’de eksikliği yıllardır hissedilen ve geçtiğimiz yıl Eylül ayında yapımına başlanan Kemer spor salonunun yoğun yağışlar nedeniyle geciken çalışmaları tamamlanmak üzere.

Parke çalışmaları tamamlanan salonda zemindeki çizgilerin de çekilmesi ve vernik işleminin atılması ile çalışmalar son bulacak. 1 haftaya kadar iç mekan çalışmalarının tamamıyla biteceği salonda çevre düzenlemesinin de başlayacağı ifade edildi.

Şeker’den ziyaret

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker Kemer Spor salonunu ziyaret etti. Çalışmaları zaman zaman takip ettiğini ve mükemmel bir spor salonuna kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Şeker, “ Salon Kemer’e hayırlı olsun.” dedi. İç mekanların bittiğini ve parkelerin döşenmesi ile spor salonundaki çalışmaların artık sona geldiğini gördüklerini belirten Şeker yetkililerden bilgi aldı ve çevre düzenlemesi için de Belediye olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi. Şeker,” Spor salonu iç mekan çalışmalarının artık son noktaya gelindiğini görüyoruz. Bizde Kemer Belediyesi olarak burada çevre düzenlemesi ile ilgili çalışmalar yapacağız. Sezon öncesi çok yoğun olmamıza rağmen, bölgede çevre düzenlemesi konusunda hazırladığımız projemizi hayata geçireceğiz. Spor salonumuz Kemer’de salon sporlarının canlanmasına büyük katkı sağlayacaktır. “ diye konuştu.

Salon Kemer’de spora katkı sağlıyacak

* Salon, açılması ile birlikte bölgedeki salon sporlarının gelişmesinde büyük rol oynayacak.

* Salon, genel teması Gençlik Spor Genel Müdürlüğüne ait olan Karabük tipi projesi . 42x21 mt. Parke alanı olan dünya standartlarında her türlü spor müsabakasının yapılabileceği bir salon olan Kemer Spor salonu.

* Aynı zamanda 500 kişilik koltuklu sistem tribün, soyunma odaları , 6 tane büyük çeşitli sporlar yapmaya elverişli spor alanlarından oluşuyor.

* Önümüzdeki hafta tamamen bitmesi planlanan ve açılması ile birlikte Kemer’in 3.lig’deki temsilcisi Kemerspor Bayan Voleybol takımı da maçlarını bu salonda yapacak

Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 23 Mart 2005 Çarşamba 11:53:42
Güncelleme :24 Mart 2005 Perşembe 10:49:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?