23
Mayıs
2024
Perşembe
KEMER - ANTALYA

Su birikintisi derdine son

Kemer Belediyesi yağışlar sonrası bazı bölgelerde oluşan su birikintilerini yok etmek amacıyla büz döşeme işleri başlattı. Ekipler, su birikintilerinin döşenen büzler ile Karapınar deresine aktarılacağını söyledi.

Deniz caddesinin Karapınar deresi ile buluştuğu noktada çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, burada oluşan su birikintilerinin döşenen büzler ile Karapınar deresine aktarılacağını söylediler. Çalışmalar devam ederken, konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker: “ Bazı caddelerde yoğun yağışlar nedeniyle su birikintileri oluşmakta. Burarlarda su birikintilerini yok etmek ve bölgede su basmalarını önlemek amacıyla büzler döşemekteyiz. Deniz caddesi ile Karapınar deresinin birleştiği noktada yaklaşık 50 mt.lik büz döşüyoruz. İnşallah bu bölgelerimizde çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte su baskınları yaşamayacağız. “ diye konuştu.

Daha önce Kemer 1 de büz döşenmişti.

Şeker ayrıca, yoğun yağmurlar sonrasında Kemer 1 de su birikintisi sıkıntısı yaşadıklarını ve bunu yapılan yaklaşık 300 mt.lik büz döşeme işlemi ile çözdüklerini belirtti.

Halil Öncü-Kenhaber/Kemer
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2005 Cuma 13:12:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?