29
Mayıs
2024
Çarşamba
KEMER - ANTALYA

Sünnet çocuklarına gösteri

Kemer Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği sünnet şölenine katılan Sünnet çocukları Kültür salonunda İllüzyon gösterisi ile eğlenceli dakikalar geçirdiler. Kültür salonunda girişte palyaçolar tarafından karşılanan sünnet çocukları çalan müzik eşliğinde oynadılar. Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici ve meclis üyesi Niyazi Karakaya da gösteride çocukları yalnız bırakmazken, Gürcü İlizyonistler Gorg Nica ve yardımcısı İrina inanılmaz gösterileri ile çocukları hayretler içinde bıraktılar. 

Gösteri sonrası açıklamada bulunan Başkan Hasan Şeker, “ Çocuklarımıza kortej öncesi İllüzyon gösterisi hazırladık. Hayli ilginç, heyecanlı ve muhteşem bir gösteri oldu. Sünnet çocuklarımız için farklı dakikalar yaşattık.” dedi.

KONVOYU KEMER CADDELERİNDE DOLAŞTI.

Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler Danışmanlığının düzenlemiş olduğu 9.geleneksel toplu sünnet şöleni için hazırlanan ve yaklaşık 100 aracın katılımı ile oluşturulan konvoy Kemer Emniyeti ve Belediye Zabıtası trafik kontrolleri altında Kemer caddelerinde dolaştı.
Saat 19.00 de PTT Önünden start alan konvoyda sünnet olacak 60 çocuk arabalardaki yerlerini alırken aileleri de kendilerini yalnız bırakmadı. Bazı çocuklar sevinç çığlıkları atarken, bazı çocukların kortej boyunca anne ve babalarından ayrılmak istememeleri dikkat çekti. PTT önünden başlayan Sünnet Korteji, Aslanbucak Mahallesi ve Yeni Mahalleden geçerek Ralli servis alanında son buldu. Korteje Kemer'liler, Kemer esnafı ve tatillerini Kemer'de geçiren yerli yabancı çok sayıda turist de ilgi gösterirken, ellerindeki fotoğraf makineleri ve kameraları ile bu anları ölümsüzleştirdiler.,

 

 

Halil Öncü - Kenthaber
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 05:37:25
Güncelleme :29 Ağustos 2008 Cuma 05:46:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?