23
Mayıs
2024
Perşembe
KEMER - ANTALYA

Tanıtım broşürleri hazır

Kemer İşadamları Derneği (KEMİAD) tarafından daha önce iki kez basılan Antalya’nın turistik ilçesi Kemer’in tanıtım broşürünün üçüncü baskısı tamamlandı. İngilizce olarak yayınlanan broşür 10 bin adet basıldı.

Şematik ve görsel sadelikle hazırlanan broşürde bölgenin tarihi, doğal, ve farklı özellikleri öne çıkarıldı. Dünyanın en önemli turistik kentlerinin bu konudaki çalışmaları ve turistlerin beklentileri yönünde yapılan araştırmalardan da yararlanılarak hazırlanan broşür, Kemer’e ait maksimum bilgiler içeriyor.

Oteller, fuarlar, çeşitli tanıtım noktaları, ralli alanı, işyerleri, acente ve tur operatörleri ile çeşitli yerlerde hizmete sunulacak broşürün daha önceki baskıları da oldukça ilgi görmüştü.

KEMİAD Başkanı Ali Nail Kılıç, "Kemerli turizmci, esnaf ve işadamlarının destek ve sponsorluğunda hazırlanan broşürle sivil toplum örgütleri ve turizmci-esnaf işbirliğinin güzel bir örneği ortaya çıktı. KEMİAD’ın 10. yılının da vurgulandığı broşür, Kemer turizm ve tanıtımına hizmet etmeye hazır. Kemer ve bölgeye ait tüm bilgileri içinde barındıran broşür sayesinde Kemer daha iyi tanınacak ve sahip olduğu güzellikleriyle herkesi bir kez daha şaşırtacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2005 Cuma 13:14:16
Güncelleme :27 Mayıs 2005 Cuma 13:17:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Seyit KAPLAN IP: 58.110.240.xxx Tarih : 11.09.2007 16:29:26

Merhaba, tanitim brosurlerinizi Perth Avustralya da duzenledigimiz etkinliklerde dagitmak isteriz. Selamlar Seyit KAPLAN