18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Temel atma töreninde duygusal anlar yaşandı

Kemer'in Göynük beldesinde hayırsever Ahu Aysal’ın katkılarıyla yapılacak olan düğün salonu, kreş ve anakolunun temeli atıldı.

Temel atma törenine, Ahu Aysal’ın yanı sıra Antalya Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu, CHP Antalya Milletvekili Hüseyin Ekmekçioğlu, Kemer Kaymakam Vekili Abdullah Aslaner ve Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu katıldı.

Tören, İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. Halk dansları ekibinin gösterileri ile devam eden törende bir konuşma yapan Ahu Aysal, "Buraya gelirken kendimi ifade edebilmek için bir sürü yazılar yazmıştım ama buraya gelince karşımdaki afişlerde ’Sizi seviyoruz Ahu Aysal’ yazılarını gördüm ve çok duygulandım. Bu nedenle yazdıklarımı değil, içimden gelenleri sizlere aktarmak istiyorum. Çünkü, ben de sizleri çok seviyorum. Bugün burada bulunmamın nedeni de sizleri çok sevmem zaten. 20 senedir buradayım. İlk tatil köyünü kurarak buradaki hayatıma başladım. Sonra da Ma Beach’i yaptım. Hep sizlerle çalıştım ve sizleri çok sevdim. Sizlerle burada beraber çalışmak bana her zaman onur ve gurur verdi. Burada ayrıca büyük bir mutluluk içerisindeyim. Böyle bir kompleksin yapımında bana fırsat tanıdığı için canım dostum belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise Ahu Aysal’a katkısından ötürü teşekkür etti. Kemer Kaymakam vekili Abdullah Aslaner de, "Sürekli yatırımlar yapılıyor ve tesisler açılıyor ama bunları nelerle işleteceğimizi belki de çok fazla düşünmüyoruz. Kesin olan, insan unsuru ve eğitim potansiyeli olmadan hiçbir şey olmuyor. Bu nedenle Ahu hanımı insan unsurunu görmesinden ve böyle bir eğitim yatırımı yapmasından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Antalya Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu da, "Bizlerin en çok sevdiği törenler insana yapılan yatırımların başlangıcı olan törenlerdir. İnsanın başarılı olmasında en önemli dönem ilk altı yıldır. Biz 3-6 yaş arası çocukları bu kreşte eğiteceğiz. Ayrıca burada 16 bin turistik yatak kapasite olduğunu öğrendim. 3 bin 500 tane bu otellerde çalışan kişi sayısı var. Bu insanlar genç bir nüfus ve bunların çocukları var. Bu kreş Göynük’de çalışan bu ailelerin sorununa çözüm için yapılıyor" dedi.

Daha sonra katılımcılarla beraber temel atma töreninin yapılacağı alana geçildi. Bir kurbanın da kesildiği törende, düğün salonu, kreş ve anaokulunun temeli Ahu Aysal, Antalya Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu, CHP Antalya Milletvekili Hüseyin Ekmekçioğlu, Kemer Kaymakam vekili Kumluca Kaymakamı Abdullah Aslaner ve Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu tarafından atıldı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 15:28:41
Güncelleme :20 Haziran 2005 Pazartesi 13:05:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?