22
Mayıs
2024
Çarşamba
KEMER - ANTALYA

Tiyatro Kemer'e yeniden 'merhaba' dedi

Yaklaşık 3 aydan beri " Kanlı Nigar " oyununa ara vermiş olan Kemer Belediye Tiyatrosu, yeniden sahnede. Renkli dekoru, hareketli sahneleri, dansları ve müzikleri 15 mart 2005 tarihinden itibaren tekrar seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Türkışık : Birbirimizi çok özledik

2004 - 2005 sezonunda premierini Kemer’in kardeş şehri Schwabach’ta yapmış olan Kemer Belediye Tiyatrosu, 3 aylık bir ara vermek sorunda kaldığı oyununa - Kanlı Nigar’a - geri dönüyor. Kemer Belediye Tiyatrosu Genel sanat Yönetmeni Selim Türkışık; " Oyunumuza istemeden uzun bir ara vermek zorunda kaldık. Seyircimiz bizi, biz seyircimizi çok özledik. Önümüzdeki haftadan itibaren tekrar onlarla kucaklaşmak bizi çok heyecanlandırıyor. Tekrar sahnede ve seyircilerin karşısında olmak bizim tek dileğimiz. Her salı saat 20.30’da, Kemer Belediyesi Kültür Salonunda oyunumuzu ÜCRETSİZ sergileyeceğiz. Bu sezon sonuna dek izleyen, izlemeyen tüm seyircilerimizi oyunumuza bekliyoruz.Türk tiyatromuzun en güzide örneklerinden "Kanlı Nigar "da bizleri yalnız bırakmayacaklarına eminiz. "diye konuştu.

İlk oyun Zübeyde Hanım Çocuk Yurduna…

Uzun bir aradan sonra oynayacakları ilk oyunu kimsesiz çocuklara ithaf eden Kemer Belediye Tiyatrosu, Antalya Zübeyde hanım Çocuk Yurdunun 13 - 18 yaşlar arasındaki çocuklarını seyirci olarak misafir ederek onlara güzel bir gece yaşatmayı amaçlıyor.

Küçükler unutulmadı

Türkışık ,ayrıca küçük izleyicilere de bir müjde verdi ; " Bu sene küçükleri unuttuk sanmayın. ancak bazı nedenlerle oyunumuzu bu aya kadar ertelemek zorunda kaldık. Şu an müthiş bir tempoyla çocuk oyununa sarıldık ve beğeneceklerine emin olduğumuz bir oyun hazırlamaya başladık. Mart ayının sonunda yada en geç nisan başında oyunumuzu seyirci ile buluşturacağız. artık daha fazla bir şey anlatmayalım ve takdiri seyircimize bırakalım "
dedi.

Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 10 Mart 2005 Perşembe 11:15:23
Güncelleme :11 Mart 2005 Cuma 11:52:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?