20
Mayıs
2024
Pazertesi
KEMER - ANTALYA

Turistlerin balık tutma keyfi

Antalya'nın Kemer ilçesinde doğanın tüm güzelliklerinin titizlikle korunduğu Ulupınar'da bulunan Botanik Restaurant'ta turistlerin balık tutma heyecanı devam ediyor.

Havaların ısınması ve turizm mevsiminin açılması ile Ulupınar turistlerle dolarken, Botanik Restaurant'a gelen turistler balık tutma aktiviteleri ile hem dinlenip hem de neşeli zamanlar geçiriyorlar.

Botanik Restaurant'ın sahibi Fevzi Taş, yabancı misafirlerin bu heyecana çok önem verdiğini belirterek "Bölgemiz daha çok Rus turistlerin akınına uğruyor. Rus turistlerde balık tutma heyecanını doyasıya yaşıyor. Sabah gelip akşama kadar balık tutma heyecanı yaşayan misafirlerimiz oluyor" dedi.

Kendi tuttukları balıkları turistlerin istedikleri şekilde pişirebildiklerini ifade eden Fevzi Taş, şöyle konuştu: "Bölgemiz alabalık zengini. Tesisimiz içinde 85 adet irili ufaklı alabalık havuzu bulunuyor. Burada yetiştirdiğimiz balıkların bir kısmını dereye salıyoruz. Gelen misafirlerimiz kiraladıkları oltalar ile günün tamamında ya da istedikleri saatlerde balık tutma heyecanını yaşayabiliyor. Ayrıca tuttukları balıkları istedikleri şekilde mutfağımızda yaptırabiliyorlar."

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 11:22:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?