23
Mayıs
2024
Perşembe
KEMER - ANTALYA

Turizmciler Kiriş'te

Kiriş de bulunan Otel Genel Müdürleri Sailor’s Beach Otel de Kemer Kaymakamı Adem Yılmaz, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Şandan ve Emniyet Müdürü Ertan Uzundağ ile birlikte öğle bir araya geldi.

Kiriş’in sorunlarının ve çözüm yollarının tartışıldığı toplantıda Kemer Kaymakamı Adem Yılmaz, bu gibi toplantıların düzenlenmesinde çok memnun olduğunu belirterek, “Hepimiz yoğun insanlarız, sürekli temas da bulunma şansımız yok. Bu çerçevede hem sohbet ediyoruz. Hem de birbirimizi tanıma şansı buluyoruz.” dedi.

Otel Genel Müdürleri ile sıcak bir hava içersinde geçen yemekte sorunlar dinlendi. Otel Genel Müdürleri daha çok hanutçuluktan şikayetlerini dile getirirlerken “Müşterimizden gelen şikayetlerin büyük bir kısmı esnaflar tarafından rahatsız edildikleri yönünde“ diye konuştular.

Şeker: Kararlıyız

anutçuluk sorununun kendileri içinde en büyük sorun olduğunu belirten Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker “ Konu ile ilgili cezalar kestik yargıdan döndü meclis kararı çıkarttık şu anda sivil zabıtalar görevlendirdik ve bu konuda tutanaklar tutulup ceza kesiliyor. Ceza kesme taraftarı kesinlikle değiliz ama maalesef ceza kesmeden bir takım sorunlar çözülmüyor.” Dedi.

Bu konuda kesin kararlı olduklarını da söyleyen Şeker” Portik alanlara dükkanların malzeme koymasın dedik.” kimse yapamazsınız “dedi. Ama bakın bugün portik alanlarda malzemeler yok, ne kadar rahat ve güzel bir görüntü var.” Diye konuştu. Hanutçu diye tabir edilen sorunun zamanla ortadan kalkacağına da inandığını ifade eden Şeker, yakında Kamera sistemi ile merkezi kontrol yapılacağını da belirterek, “ Takdir edersiniz ki bu büyük bir proje ve desteklerinizi bekliyoruz“ dedi.

Şeker’den müjde: 2006 yazına yenilenmiş bir Kiriş Caddesi

2006 yazına yenilenmiş bir Kiriş Caddesi ile girecekleri müjdesini de veren Şeker, kısa bir zaman içinde sokak lambaları ile başlayacak olan çalışmaların Kemer-Kiriş arasında bulunan Mustafa Ertuğrul caddesinden Kiriş caddesi sonuna kadar olan yolda yapılacağını da belirtti. Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker” Turistler Kemer’den Kiriş’ e kadar rahatlıkla yürüyebilecekler. Kiriş caddesinin de yol düzenlemesi yapıldıktan sonra Kiriş’de daha güzel bir cadde ile merhaba diyeceğiz” dedi.

Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2005 Cumartesi 13:44:53
Güncelleme :23 Mayıs 2005 Pazartesi 10:46:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?