18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Turizmde radikal kararlar

Kemer'de, Kaymakam Adem Yılmaz başkanlığında turizm temsilcileriyle gerçekleştirilen toplantılarda turizme yönelik radikal kararlar alındı. Kemer’de ilk adım, turistlerin ilçe merkezine ve beldelere girişindeki yollara görsel zenginlik katmak.

Kemer Kaymakamı Adem Yılmaz, Güney Antalya Turizm Geliştirme ve Alt Yapı Birliği (GATAB) tarafından yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Turistlerin ilçeye zengin bir mimari yapıya sahip yollardan girişlerinin sağlanacağını belirten Kaymakam Yılmaz, çalışmalara yaz sezonu sonrası başlanacağını söyledi. İlk intibanın son derece önemli olduğunu ifade eden Kaymakam Yılmaz, "Turistler ilçe merkezimiz ve beldelerimize girdiklerinde bir turizm kentine girdiklerinin farkına varacaklar. Kendilerini taşıyan otobüslerden inip bu yollarda yürümek isteyecekler. Son derece güzel olan tesislerimizin çevresinin güzelliği de çok önemli. Bu anlamda belediye başkanlarımızdan bize özellikle bu tür çalışma yapacağımız yolları tespit etmelerini istedik" dedi.

Kemer’in kültürel zenginlikleriyle ilgili çalışmaları da sürdürdüklerini kaydeden Kaymakam Yılmaz, "Doğa, güneş ve deniz üçgeninin dışında Kemer’de kültür turizmi ve turizmin çeşitlendirilmesi anlamında son derece güzel kaynaklar var. Kemer’de bu değerlerin doğru tanıtımla turizme kazandırılmasını sağlamak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2005 Salı 14:44:18
Güncelleme :20 Nisan 2005 Çarşamba 11:33:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?