18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Uygulamalı ders için belediye seçildi

Kemer Belediyesine öğrenci ziyareti. 2 derslikli ve 2 öğretmeni ile 32 öğrencisi bulunan Çıralı İlköğretim Okulunda öğrenim gören öğrenciler sosyal bilgiler dersinde 'ilimiz ve bölgemizi tanıyalım' konusunu yerinde görmek amacıyla geldikleri Kemer’de Belediye’yi de ziyaret ettiler.

Çıralı İlköğretim Okulu Müdürü Adem Akkoyun ile birlikte Başkan Vekili Ahmet Tokgöz’ü makamında ziyaret eden çocuklar Belediye ve Belediyedeki çalışma düzeni hakkında vekilden bilgiler aldılar.

Çıralı İlköğretim Okulu Müdürü Adem Akkoyun ,” Sosyal Bilgiler Dersinde İlimiz ve Bölgemizi tanıyalım ünitesi kapsamında ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarını, bunların işlevlerini ve yöneticilerimizi tanımak , bilgi almak ve kırsal kesimde olan öğrencilerimizi sosyal yapılarını kuvvetlendirmek amacıyla Kemer’de bulunuyoruz. Grubumuzda İlk defa Kemer’e gelen öğrenciler var.Birleştirilmiş sınıftan 4. ve 5. sınıf öğrencileri ile buradayız. Kaymakam Beyle görüştük, Adliyeye gittik duruşma izledik.

İlçe Milli eğitim Müdürü İle görüştük.İcra, Tapu ve Nüfus müdürlüğü ile Tarım ilçe müdürlüğünü dolaştık ve bilgiler aldık. Ayrıca Bankaları gezeceğiz ve ATM’den para çekme işlemini öğrencilerimize göstereceğiz. “ diye konuştu.

Bu arada Kemer Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Tokgöz’de yaptığı açıklamasında, Çıralı’dan gelen öğrenci ve öğretmenleri Belediye’de görmekten duydukları memnuniyeti dile getirirken, öğrencilerin belediye hakkında merak ettikleri soruları da cevapladı.

Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 10 Mart 2005 Perşembe 11:19:17
Güncelleme :10 Mart 2005 Perşembe 11:21:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?