24
Mayıs
2024
Cuma
KEMER - ANTALYA

Vali'den teşekkür geldi

02-05 Haziran 2005 tarihleri arasında ülkemiz tanıtımı için oldukça önemli bir yer taşıyan organizasyonların başında gelen “Dünya Ralli Şampiyonası” için geriye sayım başlarken, Antalya Valisi Alaaddin YÜKSEL başkanlığında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda geniş katılımlı bir koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Organizasyonda yapılacak hazırlıklar ve alınacak tedbirlerle ilgili olarak komiteler oluşturulurken, şampiyonaya kadar yapılacak çalışmalar konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Alaattin Yüksel burada yaptığı açıklamasında Ülke tanıtımında önemli bir yer edinen organizasyona her konuda desteği verdiklerini belirtti. Eksiksiz olarak bu organizasyonu tamamlamak için herkese görev düştüğünü ifade den Yüksel , her konuda birlik ve beraberlik ile geçtiğimiz yıl yapılan ve oldukça başarılı olunan ve derecelere giren Dünya Ralli Şampiyonası 7. ayağında daha da başarılı olarak iyi bir tanıtım yapacaklarını söyledi.

Valisi Yüksel: Şeker’in tecrübesi yeter..

Antalya Valisi Alaattin Yüksel, amacın birlik ve beraberlik ile koordinasyonu sağlamak olduğunu ifade ederken, Belediye Başkanlarından devletin tüm kademesine kadar herkesin bu işi sahiplenmesi gerekliliğini ısrarla vurguladı.

Yüksel, Belediye Başkanlarına bir istekleri ya da eksiklikleri olup olmadığını da sordu. Bu arada Vali Yüksel, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker’e dönerek, “ Başkanımızın tecrübesi yeter. 3. yılında Kemer’deki organizasyonların nasıl yapılacağını iyi biliyor ve layıkıyla yapıyor. Ben başta size ve ardından Kemer halkına bu organizasyonlarda gösterdikleri başarılardan dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. “ diye konuştu.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker de Antalya Valisi Alaatin Yüksel’in övgü dolu sözlerine Koordinasyon toplantı sonrası cevap verdi. Şeker açıklamasında, “ Sayın Valimizin övgü dolu sözleri için teşekkürlerimi iletiyorum. 3. yılımızda Kemer adı ile bütünleşen bu dev organizasyonda ev sahibi Kemer Belediye Başkanı ve Kemer halkı adına en iyiyi yapacağımızdan ve ülkemizi en iyi şekilde tanıtacağımızdan ve dünyanın dört bir yanından bu organizasyon için gelecek olan misafirlerimizi de en iyi şekilde ağırlayacağımızdan şüpheleri olmasın.” diye konuştu.

Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2005 Çarşamba 11:18:24
Güncelleme :5 Mayıs 2005 Perşembe 10:29:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?