19
Mayıs
2024
Pazar
KEMER - ANTALYA

Yarışma öncesi Şeker'e ziyaret

Rusya'nın Ural Bölgesinde yer alan Otonom Kurum Öğretmenevi tarafından düzenlenen ve Milli Eğitim Bakanlığının da desteklediği Bilgi yarışmasında geri sayım başladı.

Çelyabinski Milli Eğitim ve Bilim Başkan Yardımcısı Elena Tyurina ile organizasyonun Türkiye ayağını gerçekleştiren Ender Havacılık Turizm Seyahat Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Svetlana Sağdıç, cumartesi günü düzenlenecek yarışma öncesi Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker'i makamında ziyaret etti.

Yarışma hakkında bilgiler veren konuk Milli Eğitim ve Bilim Başkan Yardımcısı Elena Tyurina , organizasyonda desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker'e teşekkür etti. Tyurina, "Rusya, Kazakistan ve Türkiye'de bulunan okullardan gelen yaklaşık 165 öğrenci ve 50 öğretmen cumartesi düzenlenecek olan bilgi yarışması için Kemer'e geldiler ve otellerine yerleştiler. Amacımız hem bu yarışmayı en iyi şekilde düzenlemek hem de Kemer ve Antalya'yı gelen konuklarımıza gezdirmek ve bilgi sahibi olmalarını sağlamak. Desteğinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ise, "Bilgi yarışması için öncelikle çok uzaklardan Rusya ve Kazakistan'dan gelen misafirlerimiz ile ülkemizin çeşitli okullarından gelen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Kemer'e hoş geldiniz diyorum. Umarım gelen konuklarımız açısından iyi bir yarışma olur ve Kemer'den de unutulmayacak anılarla ayrılırlar." dedi.

15 Kasım 2008 de Kemer Belediyesi düğün salonunda düzenlenecek olan bilgi yarışmasına Rusya, Kazakistan ve Türkiye'de bulunan okullardan öğrenciler katılacak.Yarışma Kemer Belediyesi Düğün salonunda 5. 6. 7 ve 8. sınıflar arasında İngilizce, Almanca, Fransızca, Matematik, Biyoloji ve Coğrafya ve Tarih konularında 8 dalda yapılacak. Saat 10.00 da başlayıp 12.00 de sona erecek.Yarışmada dereceye girenler 17 Kasım 2008 tarihinde saat 10.00 da Sea Gul otelde düzenlenecek bir tören ile madalyalarını alacaklar.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 14:13:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?