18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Yol süpürge makinesi tekrar yollarda

2000 yılında Kemer Belediyesi araç parkına dahil edilen ve Kısa bir süre önce arızalanan Yol süpürge makinesi,firmanın Fransa’dan gelen Fahed Kurdı isimli teknisyenin çalışmaları ile tekrar çalışır duruma getirildi.

Akış kısmı ve volfindeki arızanın giderilmesi ile tekrar çalışır duruma getirilen yol süpürme makinesi tekrar Kemer sokaklarındaki görevine döndü. Kemer Belediyesi Başkan Vekili Niyazi Karakaya, Başkan Yardımcısı İsmail Şandan, Garaj Amiri Ümit Selçuk Çelik ve Firma Türkiye Distirübütörü Yetkilisi Halil Bilgen ve Fransa’dan gelen teknisyen Fahed Kurdı, makinenin tamiri sonrası deneme çalışmalarını birlikte izlediler.

Yol süpürge Makinesinin Kemer’de özellikle şehir içerisinde temizlik konusunda büyük katkı sağlayacağına dikkat çeken Başkan Vekili Niyazi Karakaya , “ Şu anda turizm mevsiminin de açılması ile temizlik ekiplerimiz bazı yerlere zamanında ulaşamayabiliyor. Özellikle yol süpürge makinemizin tamir edilmesi ile bu olay ortadan kalkacak. Şehir merkezinde bu makinemiz gün boyu temizlik çalışmalarını yapacak. “ diye konuştu.

Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2005 Cuma 11:26:08
Güncelleme :31 Mayıs 2005 Salı 10:37:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?