25
Mayıs
2024
Cumartesi
KEPEZ - KEPEZ - ANTALYA

Başkan'dan tapu sözü

KEPEZ 'E TAPU TAHSİSİ

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Duraliler, Avni Tolunay ve Gülveren Mahallelerinin tapu sorununu kısa sürede çözeceğini söyledi.

10 aylık görev süresinde 3 bin tapu tahsisi yaptığı belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Duraliler, Avni Tolunay ve Gülveren mahallelerindeki 30 yıllık tapu sorununun çözümü için de çalışma başlattığı dile getirdi. Mahalle sakinleriyle buluşan Tütüncü, "Gereken bütün çalışmaları yapıyoruz. Tapularınızı benim dönemimde alacaksınız." dedi.

Ak Parti Kepez Kadın Kolları'nın mahallelerde düzenlediği ve bayanların çoğunlukta olduğu toplantılara katılan Başkan Tütüncü, Duraliler, Avni Tolunay ve Gülveren Mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinledi. Avni Tolunay Mahalle Muhtarı Bekir Hanedan'ın da katıldığı toplantıda açıklamalarda bulunan Tütüncü, "10 aylık görev dönemimde Sütçüler tapulanmasında hak sahibi 3 bin kişiye tapu tahsisi yaptık. Duraliler ve Avni Tolunay mahallelerindeki Hazineden kaynaklanan tapu sorununun ve imar sıkıntısının çözümü için çalışma başlattık. Bir çok mahallede 60 yıldır tapu çözümü bekleniyor. Biz yavaş, yavaş bu sorunları çözüyoruz ve çözeceğiz." şeklinde konuştu.

Tütüncü, "İmar ve mülkiyet meselesini çözmediğimiz zaman ne semt pazarı ne park, ne de yol yapabiliyoruz.. Duraliler ve Avni Tolunay Mahallesi'nde ilk önceliğimiz imar ve mülkiyetle ilgili problemin bir neticeye kavuşturulmasıdır. Bu iki sorunla ilgili çalışmaları başlattık. Belediyemizin ilgili birimlerinde, bu iki mahallenin tapu ve imar sorununu değerlendireceğiz. Çözüm noktasında niyetliyiz ve kararlıyız. Gereken bütün adımları atıyoruz."diye konuştu.

KEPEZ 'E TAPU TAHSİSİ
KEPEZ 'E TAPU TAHSİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 14:17:04
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 15:09:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?