19
Mayıs
2024
Pazar
KEPEZ - KEPEZ - ANTALYA

Duacı’ya kurs binası ve park yapılıyor

DUACI’YA KURS BİNASI VE PARK YAPILIYOR

Kepez Belediyesi, Duacı Köyü’nün simgesi olan su sarnıcının ve çınarın bulunduğu bin 700 metrekarelik alanda yeşillendirme ve kurs binası çalışması yapacak.

Duacı Köyü Muhtarı Adnan Erdoğan ve köy sakinleri, Kepez Belediyesi’nden buluşma ve dinlenme yeri olan su sarnıcının bulunduğu alanın park olarak düzenlenmesini talep etti.

Başkan Hakan Tütüncü Duacı Köyü’ne giderek, park çalışması yapılması istenen alanda incelemelerde bulundu. Başkan Tütüncü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından park istenen alanla ilgili, yörenin mimarisine uygun bir proje çalışması yapıldığını söyledi. Başkan Tütüncü, “Bu alanı, hem dinlence hem de sosyal ve kültürel etkinliklerin yapıldığı bir yer olarak köy halkının hizmetine sunacağız” dedi.

Yeşillendirilecek olan arazi içerisinde küçük bir kurs binası yapacakları ifade eden Başkan Tütüncü, yöre halkının kurs merkezinde meslek ve sanat dersleri alabileceklerini bildirdi. Çevre düzenlemesi çalışmasına önümüzdeki günlerde başlayacakları belirten Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, bin 700 metrekarelik alanın çevre duvarını yapacaklarını, oturma alanları oluşturacaklarını, alan içerisindeki çeşmeyi de restore edeceklerini kaydetti.

SANATEVİ ZİYARET ETTİ

Duacı Köyü’ndeki Kısmet Türe Sanatevi’ni de ziyaret eden Başkan Tütüncü, sanatevinde resim yapmayı öğrenen köy sakini Ümmi Çetin’in çalışmalarını da inceleyerek, Çetin’i kutladı.

DUACI’YA KURS BİNASI VE PARK YAPILIYOR
DUACI’YA KURS BİNASI VE PARK YAPILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 16:16:00
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 17:24:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?