18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEPEZ - KEPEZ - ANTALYA

Kepez bahara hazırlanıyor

KEPEZ’DEN BAHAR TEMİZLİĞİ KAMPANYASI

Kepez Belediyesi, ‘24 Saat Temiz Kepez’ sloganı ile ilçede bahar temizliği kampanyası başlattı.

Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 250 kişilik ekibi ve modern araçlarıyla birlikte ‘24 Saat Temiz Kepez’ sloganı ile temizlik kampanyası başlattı. İlk olarak Göksu Caddesi’nde başlatılan bahar temizliği etkinliğine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Gürsel Kaya, Orhan Kocaağa, Ali Fuat Uslu, birim müdürleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

HASREDDİN HOCA TİPLEMESİ İLE ABDULLAH SÜREKLİ

Kepez Belediyesi Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Sürekli’nin canlandırdığı Nasreddin Hoca da, eşi ve eşeği ile birlikte kampanyaya katılarak, ilçeyi temizledi.

Bahar temizliği kampanyasında bir konuşma yapan Başkan Hakan Tütüncü, 24 saat temiz bir Kepez’i hedefledikleri belirterek, göreve geldiği ilk günden itibaren bu hedefi gerçekleştirmek için çalıştıklarını belirtti.

KEPEZ EN TEMİZ İLÇELER ARASINDA

Başkan Hakan Tütüncü, Kepez’in, Antalya’daki en temiz ilçeler arasında olduğuna işaret ederek, “Bu da bize büyük bir mutluluk veriyor. Çünkü Kepez Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımız hiç şüphe yok ki hizmetin en iyisine layıktır. Bu kampanya ile bunu göstermenin gayreti içerisindeyiz. Halkımızla bütünleşerek çok daha temiz, yaşanılabilir Kepez’i inşa etmeye çalışıyoruz. Birçok temizliği Kepez’e taşıyacağız ama en önemli temizlik sokaklarımızın, parklarımızın, yollarımızın, bahçelerimizin temizliğidir. Bunu birlikte gerçekleştiriyoruz” dedi.

Başkan Tütüncü’nün konuşmasının ardından Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, çöp süpürge araçları ile birlikte Göksu Caddesi’nde temizlik yaptı. Başkan Tütüncü de, hem Nasreddin Hoca’nın hem de temizlik ekibinin çalışmalarını dikkatli bir şekilde inceledi.

Gündoğdu Mahalle Muhtarı Muhittin Yalman ve Kuzeyyaka Mahalle Muhtarı Binali Güney, hem temizlik hem de diğer belediye hizmetlerinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür ettiler.

Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 250 personel, 3 süpürge aracı, 1 çöp konteyneri yıkama aracı, 25 çöp aracı, 1 çöp konteynerlerini yerinde kaynak, boyama ve monte aracı, 2 çöp konteyneri yıkama aracı, 8 temizlik ekibi kontrol aracı ile ilçeyi 24 saat temizliyor.

KEPEZ’DEN BAHAR TEMİZLİĞİ KAMPANYASI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 13:17:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?