19
Mayıs
2024
Pazar
KEPEZ - KEPEZ - ANTALYA

Öğrencilere göz taraması

KEPEZ'DEN ÖĞRENCİLERE GÖZ TARAMASI

Kepez Belediyesi, ilçedeki öğrencilere yönelik göz taraması başlattı. Gözlerinde sorun tespit edilen öğrencilere ücretsiz gözlük veriliyor.

Kepez Belediyesi, sosyal projelerle ilçe halkına sağlık alanında hizmet götürmeye devam ediyor. Kepez Belediyesi Medisu Hastanesi işbirliği ile ilçede bulunan öğrencilere ücretsiz göz taraması başlattı. İlk etapta 22 okulda bulunan öğrenciler göz taramasından geçiriliyor. Sağlık tırında oluşturulan muayene alanında göz kusurları ile ilgili değerler veren otorefraktometre cihazı ile öğrenciler testten geçiriliyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Memduh Erdem tarafından yapılan muayene sonucunda gözlerinde sorun tespit edilen öğrencilere ücretsiz gözlük veriliyor. İlçedeki tüm okulların göz taramasından geçirilmesi ve yaklaşık 8 bin öğrencinin sağlık hizmetinden yararlanması hedefleniyor.

Sosyal projelerle ilçe halkının sorunları ile ilgilendiklerini ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Belediyecilik sadece yol yapmak, kaldırım yapmak ve park yapmak değildir. İlçede yaşanan tüm sorunlar gibi halkımızın sağlığı ile yakından ilgileniyoruz. Bugüne kadar birçok sağlık taraması gerçekleştirdik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın göz sağlığına yönelik sağlık taramasına devam ediyoruz. Bundan sonrada ücretsiz sağlık hizmetlerimiz devam edecektir" diye konuştu.

KEPEZ'DEN ÖĞRENCİLERE GÖZ TARAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 13:29:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?