18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEPEZ - KEPEZ - ANTALYA

Şampiyonlara salon müjdesi!

BAŞKAN TÜTÜNCÜ’DEN ŞAMPİYONLARA SALON MÜJDESİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu’nun halterde Türkiye Şampiyonu ve hentbolda Türkiye 4’üncüsü olan öğrencilerine spor salonu müjdesi verdi.

Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu’nun Okullar Arası Halter Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan erkek halter takımı ve Okullar Arası Hentbol Şampiyonası’nda 4’üncü olan kız hentbol takımı, öğretmenleri ile birlikte Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Başkan Tütüncü, elde ettikleri derecelerden dolayı kutladığı sporcuların, hem derslerinde hem de sosyal, sportif alandaki başarılarının kendilerini onurlandırdığını söyledi.

Başkan Hakan ilçede 4 okulun bahçesine inşa edecekleri spor salonlarından birinin de Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu’nun bahçesine yapacaklarını belirtti. Halter ve hentbol takımlarının, inşa edecekleri salonda antrenmanlarını yapabileceklerini belirten Başkan Tütüncü, “Çevre okullardaki öğrencilerimize de hizmet verecek olan bu salonda, yaz ve kış aylarında açacağımız belediyemizin spor okulları da faydalanacak. Nereden bakarsanız bakın çok faydalı, hayırlı bir hizmeti Kepez’e kazandırıyoruz.” diye konuştu.

Okul Müdürü Şehmuz Bayram da eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkan Tütüncü’ye teşekkür plaketi verdi.

BAŞKAN TÜTÜNCÜ’DEN ŞAMPİYONLARA SALON MÜJDESİ
BAŞKAN TÜTÜNCÜ’DEN ŞAMPİYONLARA SALON MÜJDESİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 12:01:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?