25
Mayıs
2024
Cumartesi
KEPEZ - KEPEZ - ANTALYA

Şampiyonluk kupası Tütüncü’de

ŞAMPİYONLUK KUPASI TÜTÜNCÜ’DE

Futbolda Türkiye 19 Yaş Altı Türkiye Şampiyonu olan Kepez Belediyespor, şampiyonluk kupasını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, TFF 3. Lige çıkılmasının ardından Antalya’ya, Türkiye 19 Yaş Altı Türkiye şampiyonluğu sevincini yaşatan sporcuları makamında kabul etti. Ziyarette, şampiyonlukta büyük payı olan Kepez Belediyespor U-19 Futbol Takımı’nın Antrenörü Mesut Uyar, şampiyonluk kupasını Başkan Tütüncü’ye verdi.

Başkan Tütüncü 140 takımın mücadele ettiği turnuvada büyük bir başarıya imza atarak şampiyon olan Kepez Belediyesporlu futbolcuları, teknik heyeti ve yöneticileri yürekten kutladı. Hiç şans tanınmayan amatör takımlarının, TFF 3. Lige yükselmesi serüveninin üzerinde durulması gereken bir konu olduğunun altını çizen Başkan Tütüncü, “İnanmışlık, hedefe kilitlenme tek yumruk, tek yürek olma durumu, başarıyı beraberinde getirdi” dedi.

Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ise TFF 3. Lige çıkılmasının ardından 19 yaş altı takımının Türkiye Şampiyonu olmasının, Antalya’ya büyük bir gurur yaşattığını ifade etti. Şampiyonlukta büyük payı olan Kepez Belediyespor U-19 Takımı Antrenörü Mesut Uyar da, şampiyonluğun 5 yıllık bir emeğin sonucunda elde edildiğini söyledi.

ŞAMPİYONLUK KUPASI TÜTÜNCÜ’DE
İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2010 Cuma 16:27:03
Güncelleme :9 Temmuz 2010 Cuma 16:28:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?