29
Mayıs
2024
Çarşamba
KEPEZ - KEPEZ - ANTALYA

Santral'e sıcak asfalt

SANTRAL MAHALLESİ’NE SICAK ASFALT

Antalya’nın merkez Kepez ilçesine bağlı Santral Mahallesi’nin ara sokakları Kepez belediyesi tarafında sıcak asfaltla kaplanıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Santral Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepezaltı mahalle muhtarı Yusuf Küçükkaya ve Santral Mahalle Muhtarı Bahri Çetin ile birlikte inceledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yıllardır imar problemi yaşayan ve bu nedenle de asfalt gibi en temel hizmetten mahrum bırakılan Santral Mahallesi’ni, ara sokaklarına kadar sıcak asfalt ile kapladıklarını söyledi. Santral Mahallesi’ne ilk sıcak asfaltı geçtiğimiz yıl döktüklerini belirten Tütüncü, bu yılda 2 kilometreye yakın sıcak asfalt yapacaklarını belirtti.

Santral mahallesi’nin yıllardır hizmet görmediğini ifade eden Tütüncü, “Yol medeniyettir, dedik. Açılmış yolları da en iyi şekilde asfaltlayarak, vatandaşlarımızın konforlu bir hizmet almasını istiyoruz. Bu çalışmaların, Santral Mahallesi’nin çehresini ciddi manada değiştireceğini, bozuk yollu, arka mahalle görüntüsünden yavaş yavaş uzaklaştıracağını ifade etmek istiyorum” dedi.

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye, şahsı ve mahalle sakinleri adına teşekkür eden Santral Mahalle Muhtarı Bahri Çetin, mahalle sakinleri olarak 20 yıl sonra ilk kez sıcak asfalt ile geçtiğimiz yıl tanıştıklarını, bu hizmetlerin bu yıl da kesilmeden devam etmesini heyecanla izlediklerini söyledi.

SANTRAL MAHALLESİ’NE SICAK ASFALT
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2011 Cumartesi 11:55:01
Güncelleme :7 Mayıs 2011 Cumartesi 12:00:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?