18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEPEZ - KEPEZ - ANTALYA

Tütüncü kadınları unutmadı

BAŞKAN TÜTÜNCÜ, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak, tüm kadınların ‘Dünya Kadınlar Gününü’ kutladı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

 Tütüncü mesajında, “Her alanda kadın-erkek eşitliği, uygarlığın ve demokrasinin gereğidir. Bu gereğin yerine getirilmesi, kadınlarımızın yaşamda gerekli yeri alması bizi mutlu etmektedir. Ülkemizin düşman işgaline uğradığı, Kurtuluş Savaşı sırasında cansiperane mücadele sergileyerek en ön saflarda yer almıştır. Günümüzde de kadınlarımızın hak ettiği yer, yaşamın merkezindedir” dedi.

Başkan Tütüncü mesajına şöyle devam etti; “toplumsal yapımızın şekillenmesinde kadınlarımızın ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Milletçe kadınlarımıza sağladığımız imkanları arttırdığımız, onların yaşam standartlarını yükselttikçe toplumumuzun kalitesinin de yükseleceğine yürekten inanıyorum. Toplumsal sorumluluk üstlenen herkesin bu hassasiyetle hareket etmesi kadınlarımız için daha güzel bir ortamın oluşmasına katkı sağlayacaktır.

Kadınların sadece 8 Martta değil, yılın diğer 364 gününde de toplumdaki yerlerini almaları dileği ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 11:49:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?