19
Mayıs
2024
Pazar
KEPEZ - KEPEZ - ANTALYA

Tütüncü’den sporculara moral

TÜTÜNCÜ’DEN GELECEĞİN SPORCULARINA MORAL

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İsmail Hakkı Kaya İlköğretim Okulu’nun, erkek ve kız atletizm takımlarının sporcularını, Türkiye Okullar Arası Atletizm Şampiyonası finallerine katılma başarısından dolayı kutladı.

Antalya Okullar Arası Puanlı Atletizm Yarışmaları’nda erkeklerde 1., kızlarda ise 2. olan İsmail Hakkı Kaya İlköğretim Okulu’nun atletizm takımı, öğretmeleri ile beraber Başkan Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.

Okul Müdürü Nuri Tezcan, 22-23 Mayıs tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek olan Türkiye Okullar Arası Atletizm Şampiyonası’nda Antalya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Tütüncü, Kepez’de bir okulun sportif başarısından dolayı gurur duyduğunu belirterek, İsmail Hakkı Kaya İlköğretim Okulu Atletizm Takımı’na, Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi.

Başkan Tütüncü, öğrencilerin hem derslerinde hem de sportif ve sosyal faaliyetlerde başarılı olmalarını arzuladıklarını ifade ederek, bu arzunun gerçekleşmesi için de ellerinde gelen her türlü gayreti gösterdiklerini, göstermeye de devam edeceklerini kaydetti.

TÜTÜNCÜ’DEN GELECEĞİN SPORCULARINA MORAL
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 13:32:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?