18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEPEZ - KEPEZ - ANTALYA

Wushuculardan Tütüncü'ye ziyaret

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YE ZİYARET

Antalya'da düzenlenen Wushu Türkiye Şampiyonasında derecyee giren sporcular, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret ettiler.

Türkiye Minikler, Yıldızlar ve Gençler Wushu Şampiyonası'nda madalya kazanan Kepez Belediyesporlu sporcuları, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret et ti.

Başarılarından dolayı sporcuları ve teknik heyeti tebrik eden Tütüncü, “Kepez Belediyesi olarak modern spor tesislerinde her kesimin spor yapabilmesi için gayret gösteriyoruz. Spora ve sporcuya önem vererek hem spor alt yapısına katkı sağlıyoruz hem de sporculara sosyalleşebilecekleri bir ortam sunuyoruz.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, sporda başarılı olabilmenin en önemli dinamiklerinden birin de disiplini elden bırakmamak olduğunu wushu sporcularına hatırlatarak, “Sporcu disiplini içerisinde sıkı bir çalışma ile daha büyük başarılar elde edeceksiniz.”dedi.

Kepez Belediyesi Wushu Takımı Antrenörü Derya Uyankaya da, Tütüncü'ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, hedeflerinin milli takıma oyuncu göndermek olduğunu ifade etti

Kepez Belediyesi Wushu Takımı, Türkiye Minikler, Yıldızlar ve Gençler Wushu Şampiyonası'nda 3 altın, 4 gümüş, 7 de bronz madalya kazanmıştı

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2010 Pazar 11:33:04
Güncelleme :21 Şubat 2010 Pazar 11:43:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?