18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEPEZ - KEPEZ - ANTALYA

Zübeyde'nin şüpheli ölümü!

Antalya'da 4 yaşındaki bir kız çocuğu grip ve yüksek ateş nedeniyle evinde hayatını kaybetti. Kız çocuğunun ölümünün şüpheli bulunması üzerine polis ekipleri soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Kepez ilçesi Varsak Şelale Mahallesi Ekin Sitesi A Bloktaİlhami-Pınar Tan çiftinin ikiz çocuklarından 4 yaşındaki Zübeyde Tan, yaklaşık 4 gündür grip hastalığına yakalandığı belirtildi.

Ailesi tarafından birkaç kez hastaneye götürülen minik Zübeyde, bu sabah saatlerinde yine fenalaştı. Özel bir işyerinde bekçilik yapan baba İlhami Tan haberi duyar duymaz hemen eve geldi. Kızını alarak sokağa çıkan baba bir komşusunun otomobili ile kızını ilçe sınırları içindeki özel bir hastaneye götürdü. Minik Zübeyde'nin hastanede yapılan tedavisinde öldüğü belirlendi.

Hastane yetkilileri tarafından ölümü şüpheli bulunan Zübeyde'nin durumu ile ilgili olarak polise haber verildi. Hastaneye gelen polisler, İlhami- Pınar Tan çiftinin ifadesini başvurdu. Olay yeri inceleme ekipleri, Tan ailesinin evinde de inceleme yaptı. Yapılan savcılık incelemesinin ardından çocuğun ölüm nedeni yapılacak otopsi sonunda belli olacak.

Minik Zübeyde'nin anneannesi Gülsüm Balkır, torunun 3-4 gündür grip olduğunu ve yüksek ateş nedeniyle hastaneye götürüldüğünü söyledi. Kendilerinin de hasta olduğunu söyleyen acılı anne Balkır, "Babası torunumu hastaneye götürdü. Sonra öldüğünü haber aldık. İkizlerdi. Öldüğünü inanamıyoruz. Çok üzgünüz" dedi.Minik Zübeyde'nin 4 yaşındaki ikizi Suna ve 8 yaşındaki Yiğt Ali Tan işimli iki kardeşi daha var.Polis olayla ilgili soruşturmasına devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2012 Cumartesi 17:35:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?