24
Mayıs
2024
Cuma
KONYAALTI - KONYAALTI - ANTALYA

Feslikan Yaylası'nda şenlik coşkusu

KONYAALTI KARNAVALI 16. YAZ ŞENLİKLERİ

Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen Konyaaltı Karnavalı 16. Yaz Şenlikleri'nde sahne alan Kıraç ve Sabahat Akkiraz, dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Konyaaltı Belediyesi'nin düzenlediği Konyaaltı Karnavalı 16. Yaz Şenlikleri'nin ikinci gününde ünlü sanatçılar Kıraç ve Sabahat Akkiraz yaklaşık 2 bin rakımlı Feslikan Yaylası'nda sahne aldı. Antalya'nın kavurucu sıcağına rağmen yaylada dinleyicilerin hırka ve kazaklarla oturduğu konser öncesi Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek bir konuşma yaptı. Son bir yılda 10 milyon TL borç ödediklerini belirten Böcek, "Seçim öncesi size neler söylediysek yapmaya çalışacağız.Bana güvenen ve inanları hiçbir zaman mahcup etmeyeceğim" dedi.

Konuşmanın ardından ilk olarak sahneye Türk halk müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz çıktı. Güçlü, kendine has sesi ve yorumu ile Akkiraz, birbirinden güzel halk müziği parçalarını seslendirdi. Cumhuriyet Halk Partisi eski genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, türkülerin ardından Akkiraz'a plaket ve çiçek takdim etti.

Sabahat Akkiraz'dan sonra ise sahneye Kıraç çıktı. Binlerce sevenine söylediği şarkılarla unutulmaz bir akşam yaşatan Kıraç, konserin bir bölümünde gitar çaldı. Yaklaşık 1,5 saat süren konser sonrası CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve Konyaaltı Belediye Başkanı, Kıraç'a teşekkür plaketi verdi.

KONYAALTI KARNAVALI 16. YAZ ŞENLİKLERİ
KONYAALTI KARNAVALI 16. YAZ ŞENLİKLERİ
KONYAALTI KARNAVALI 16. YAZ ŞENLİKLERİ
KONYAALTI KARNAVALI 16. YAZ ŞENLİKLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2010 Pazar 10:57:03
Güncelleme :25 Temmuz 2010 Pazar 17:08:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?