18
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYAALTI - KONYAALTI - ANTALYA

Turizmin sorunları masaya yatırıldı

BAŞKAN BÖCEK TURİZMCİLERLE BİRARAYA GELDİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, turizm sektörünün çeşitli kesimlerinden temsilciler Beldibi’nin sorunları ile ilgili bir toplantı yaptı.

Beldibi Renaissance Otel’de yapılan toplantıya, Akdeniz Turistik Otelciler Birliği eski Başkanı Osman Ayık ile çok sayıda turizmci katıldı. Beldibi’nin çözümlenmesi gereken ciddi sorunlarının bulunduğunu ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Beldibi’nin geçmişten gelen sorunları var. Gerek vatandaşlarımızın gerekse turizmcilerimizin yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Acil yapılması gereken çalışmalara vakit kaybetmeden başladık. Sizlerin önerilerini almak ve ortak çözüm bulmak için bir araya geldik” dedi.

Turizmcilerin, otellerin karşısında bulunan salaş yapıların kaldırılması, sahil düzenlemesi, otopark, aydınlatma ve temizlikle ilgili isteklerini en kısa sürede yerine getireceklerini bildiren Başkan Böcek, “Dağ, deniz, ormanın bir arada olduğu ender yerlerden biri olan Beldibi’nde kaldırım işgalleri başta olma üzere ruhsatlandırılamayan salaş yapıları yıkacağız. Önümüzdeki günlerde asfaltlama çalışmalarına başlıyoruz. Yol girişi, trafik akışıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Haftanın 6 günü boş olan Pazar yerimizi otopark olarak kullanıma açacağız. Beldibi Sahili’nde yürüyüş yolları oluşturmak için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Konyaaltı Belediyesi olarak, Beldibi’ni ayrı düşünmüyoruz. Sorunlara anında müdahale etmek için yeni hizmet binası yaptık. Bu toplantıya katılarak çalışmalarımıza yön tüm turizmcilerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Turizmcilerin sorunlarını yerinde dinlediği için Başkan Böcek’e teşekkür eden Osman Ayık, “Ekibiyle birlikte gelip, bizleri dinleyen Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e çok teşekkür ederim. Turizmciler olarak bizde her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2010 Pazartesi 17:42:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?