2
Haziran
2024
Pazar
KORKUTELİ - ANTALYA

'AKP'ye dur demenin zamanı geldi'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Korkuteli ilçesi seçim bürosu törenle açıldı.

Belediye Başkan Adayı Hüseyin Güllü’nün çalışmalarını sürdüreceği seçim bürosu açılışına Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Osman Kaptan ve İl Başkanı Ömer Melli’de katıldı

Açılışta konuşan CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan “Vatandaşlarımız doğumdan ölüme kadar belediye ile ve hizmetleri ile iç içe. Bu yüzden oy verirken iyi düşünün. Çalmayacak, çırpmayacak. Çaldırmayacak çırptırmayacak adaya oy verin. Hüseyin Güllü kardeşimizin arkasında durun. O bu dürüstlükte bir arkadaş. Durmak yola devam diyen Başbakan artık dur demenin zamanı bu yerel seçimlerdir. AKP pırlantada KDV’yi kaldırdı. Ama bakın kefende bile KDV yüzde 8 , Ekmekte yüzde1 bu olacak şey değil. Deniz Feneri yolsuzluğu dünyada birinci sırada. Sandıkta oy verirken bunları düşünün. Yüzde 47 ile iktidardayız diyorlar. Onlara bir şans daha vermeyin. Hüseyin Güllü’ye destek olacağınıza söz verin” şeklinde konuştu.

Hüseyin Güllü de yaptığı konuşmada destek isteyerek “iyi projeler ile geliyoruz.Sorunları biliyoruz. Çözümlerimiz hazır. Kaynaklarımızı hoyratça kullananlardan kurtulacağız” dedi.

Açılışın ardından açılışa katılanlara ekmek arası kavurma ikram edildi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 23:23:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?