18
Mayıs
2024
Cumartesi
KORKUTELİ - ANTALYA

Altın Kiraz güreşleri 1 Ağustos'ta

ALTIN KİRAZ  YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ START ALDI

Uzun bir aradan sonra Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce'nin girişimleri ile yeniden düzenlenecek olan Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri için çalışmalar başladı.

Korkuteli Belediye Başkan Vekili Medine Yapılmışev ile siyasi parti ilçe başkanları, oda ve dernek temsilcilerinin biraraya geldiği toplantıda, uzun aradan sonra bu yıl yeniden 1 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ile ilgili konular ele alındı.

GELİRİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE HARCANAK

Belediye Başkan Vekili Medine Yapılmışev, bu yıl yeniden düzenlenecek olan güreşlerin gelecek yıllarda da devam etmesi için çalışacaklarını belirterek, “Bu yıl yapılacak güreşlerden elde edilecek gelir ilçede faaliyet gösteren amatör sporlar için kaynak amacıyla kullanılacak” dedi. İlçede şampiyon olan bir futbol takımı olduğunu hatırlatan Yapılmışev, “Her turnuvada bir çok madalya kazanan tekvando takımı var. Kırkpınar'dan başarılar kazanarak ilçenin adını duyuran bir güreş takımımız var. Öncelik güreş olmak üzere, elde edilecek geliri amatör sporlarda mücadele eden çocuklarımız için harcamayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

ALTIN KİRAZ  YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ START ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 09:35:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?