18
Mayıs
2024
Cumartesi
KORKUTELİ - ANTALYA

Antalya: CHP Lideri Baykal, Korkuteli'nde

Yaklaşık 400 araçlık bir konvoyla Korkuteli halkını selamlayan Baykal, ilk olarak ilçeye bağlı Yelten Kasabası’na giderek Yelten Belediye Başkanı Hasan Yağcıoğlu’nu ziyaret etti.

Burada bir süre köylülerle sohbet eden CHP lideri, çiftçilere mahsulün para edip etmediğini sordu. Çiftçiler, yeni hükümetin dışarıdan arpa, buğday, et, süt ve benzeri maddeleri ithal etmesi nedeniyle mahsulün para etmediğini söyledi.

CHP Giresun Milletvekili Orhan Eraslan, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Niğde Milletvekili Yüksel Tahranacıoğlu, Malatya Milletvekili Muharrem Kılıç, Antalya Milletvekilleri Hüseyin Ekmekçioğlu, Atilla Emek, Osman Özcan, Tuncay Ercenk, Nail Kamacı, Osman Kaptan, Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Antalya bölgesindeki CHPli belediye başkanlarını ziyarete çıkan Baykal, Yelten Belediye Başkanı Hasan Yağcıoğlu’ndan bilgi aldıktan sonra ikram edilen soğuk ayranı içerek Çomaklı Kasabası’na geçti.


Çomaklı’da halka hitap eden Baykal, halkı sıkıntılardan kurtarmak için gelecek seçimlerde hesap soracaklarını söyledi. Baykal, "Dün mazota, benzine zam geldi. Bizim üreticinin elindeki ürünlere zam gelmiyor, aksine düşüyor. Yem fiyatları artarken çiftçinin elindeki arpa buğday değer kaybediyor. Bundan sonra iyi çalışarak gelecek seçimlerde bu yapılanların hesabını soracağız" dedi.


Baykal, akşam saatlerinde geldiği ilçeden gece 23.30 sıralarında ayrıldı.

iha-antalya
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2004 Perşembe 13:17:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?