17
Mayıs
2024
Cuma
KORKUTELİ - ANTALYA

Antalya: Vos vos'lar Korkuteli'ne renk kattı

Antalyalı Volkswagen sahibi İsmail Yalçınkaya ve Fuat Kıvran tarafından organize edilen Volkswagen safaride, Volkswagen tutkunları neşeli bir gün geçirdi.

Nostaljik arabalarıyla ilçeye gelen 20 kişi, ilk olarak Korkuteli Barajı’nı gezdi ve Dallas Mevkii’ne ulaştı. Piknik düzenleyen Volkswagen tutkunları, burada tavla turnuvası da düzenledi. Korkuteli İlçesi’ndeki Volkswagen sahibi Muhammet Küçükgök’ün ev sahipliğinde ilçe gezisi yapan kulüp üyeleri, arabalarıyla konvoy oluşturdu.

Antalya 99 Kaplumbağa Fan Kulübü Başkanı Mehmet Budak, Türkiye çapında değişik geziler düzenleyerek diğer illerdeki Volkswagen üyeleri ile dostluklarını pekiştirdiklerini söyledi.

Budak, kulüp olarak Antalya’nın Varsak Kasabası’nda 5 hektarlık alana fidan dikerek fan kulübü fidanlığı oluşturduklarını da belirtti. Kulübün toplam 113 üyesi olduğunu belirten Budak, "Diyarbakır’ın Hani İlçesi’ne gönderilmek üzere kitap kampanyası başlattık. Yaklaşık bin kitap toplamayı düşünüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Yurt içi Barış Gezisi düzenledik ve Çanakkale’deki şehitliği ziyaret ederek şehitlerimize minnetimizi ifade ettik. Antalya dışında, Ankara, İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Konya’ya gezi düzenledik" diye konuştu.

iha-antalya
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2004 Pazartesi 10:16:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?