20
Mayıs
2024
Pazertesi
KORKUTELİ - ANTALYA

Antalya-Korkuteli: Bakan Mumcu: Seçim mitingle değil gönül almayla kazanılır

Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu, Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde düzenlenen mitingde, "Seçimler mitinglerle değil, gönül almayla kazanılır" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu, seçim çalışmalarına katılmak için bugün öğle saatlerinde helikopterle Antalya’nın Korkuteli İlçesi’ne geldi. Bakan Mumcu’yu partililer ve vatandaşlar karşıladı. Konvoy eşliğinde miting alanına giden Bakan Mumcu’ya, AK Parti Antalya Milletvekilleri Fikret Badazlı, Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Korkuteli Belediye Başkan Adayı Ahmet Barut ile AK Parti Antalya İl Başkanı Hamza Taş eşlik etti.

Eski İtfaiye Alanı’ndaki mitingde konuşan Bakan Mumcu, "Korkuteli İlçesi’nde, AK Parti belediye başkanını seçmek için hep birlikte çalışacağız" dedi.

"Seçimler mitinglerle değil, gönül almayla kazanılır" diyen Bakan Mumcu, "AK Parti, tüm Türkiye’de olduğu gibi Korkuteli İlçesi’nde de çok iddialı durumda. Seçimlerde iddialı olmak için çok çalışmak gerekiyor. Ben sizde bu zaferi ve başarıyı görüyorum. Korkuteli’nin Belediye Başkanı olarak Ahmet Barut’u seçeceğinizden eminim" diye konuştu.

Mitingin ardından, Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri, Bakan Mumcu’ya ilçeye gelmesi dolayısıyla bir plaket verdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu ve beraberindeki heyet daha sonra, Atatürk Stadyumu’nda bekleyen helikopterle Korkuteli’nden ayrıldı.

ANTALYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 26 Mart 2004 Cuma 12:04:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?