18
Mayıs
2024
Cumartesi
KORKUTELİ - ANTALYA

ATB'den belediyeye ziyaret

ATB'DEN GÖKÇE'YE ZİYARET

Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe'yi ziyaret etti.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Burdur-Yeşilova'da düzenlenen 'Tarımda Küçük İşletme Kalmasın Projesi' toplantısının ardından Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe'yi ziyaret ederek, Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) katılım ile ilgili son gelişmeleri değerlendirdi.

MHP Antalya Milletvekili ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette bilgi veren Başkan Gökçe, hazırlıkların hızla sürdüğünü ifade ederek, "Fuarda mantar, yanık dondurma, çomaklı bardağı, elma, armut, tarhana, şiş köfte gibi yöreye has ürünler sergilenecek" dedi.

Antalya Ticaret Borsası Başkanı (ATB) Ali Çandır, "YÖREX'te sergilenecek çok sayıda ürün gerek yurtiçi gerekse yurt dışı bağlantılarını sağlayabilecek. Bunun için fuarda platformlar oluşturacağız. Korkuteli mantarı da yurtdışına bu fuarla açılabilecek. Bu konuda Korkuteli'nin özellikleri bölgemizin tanıtımı için faydalı olacaktır. Fuara katılımı konusunda Korkuteli'ni önemsiyoruz ve duyarlı davranan Belediye Başkanı Hasan Gökce'ye teşekkür ediyoruz" dedi.

ATB'DEN GÖKÇE'YE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 15:39:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?