19
Mayıs
2024
Pazar
KORKUTELİ - ANTALYA

Bir günde 1.144 kişiye poliklinik hizmeti

Korkuteli ilçesi Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Kula, hastanenin poliklinik hizmetinden bir günde bin 144 kişinin hizmet gördüğünü söyledi. 

Başhekim Kula, Korkuteli'nde 13 poliklinikte kaliteli bir sağlık hizmeti vermeye çalıştıklarını vurguladı. Son 6 aylık istatistik raporlarına göre, poliklinik hizmetinden 90 bin 974 kişinin muayene edildiğini kaydeden Kula, "Hastanemizde bütün tetkikler uygulanabiliyor. Hasta memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Hastanemizin poliklinik hizmetinden bir günde bin 144 kişi hizmet gördü. Poliklinik hizmetlerimizde ulaştığımız bu rakam son yılların rekor sayısıdır. Bu durumda başka hastanelere giden hastaların geri döndüğünü görüyoruz. Sağlıkta rekabeti esas alan bu uygulamada hastanemiz başarıyı hak ediyor. Hastanemiz çevre il ve ilçelerden de hasta çekiyor. Poliklinik sıkıntısı nedeniyle en kısa zaman içinde dışarıya prefabrik muayenehaneler yapılacak" dedi. 

Hastaneye gelen hastalara ve hasta yakınlarına şu anda bütün hastane personeliyle güler yüzlü, kaliteli bir hizmet sunmaya özen gösterdiklerini ifade eden Kula, "Hastalarımız Korkuteli Devlet Hastanesi'ne huzurlu gelip mutlu bir şekilde dönüyor. Hastanemizde bir sıkıntımız yok. İşlerimize yoğunlaştırılmış olmuş bir şekilde görev bilinci içerisinde Korkuteli ve bölge halkına hizmet etmeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2006 Çarşamba 16:48:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?