28
Mayıs
2024
Salı
KORKUTELİ - ANTALYA

Çalışmalara hız verildi

Antalya'nın Korkuteli İlçe Belediyesi, daha önceden belirlenen Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ile Yaşar-Sadi Tekin İlköğretim Okulu arasında başlattığı yol genişletme çalışmalarına hız vererek, yol kenarlarına ağaç dikimi gerçekleştirdi.
Genişletilen yol çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, belediyenin kış döneminde de özellikle yol konusundaki çalışmalara hız verdiğini ifade etti. Uğurlu, "Daha önce yapmış olduğumuz yol çalışmalarına ilave olarak, Yeni Mahalle'deki Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ile Yaşar-Sadi Tekin İlköğretim Okulu arasındaki yolda genişletme çalışmaları yapıyoruz. Her alanda olduğu gibi yol konusunda da halka en güzelini ve en kalitelisini sunmayı hedefliyoruz. Bunu en süratli şekilde yapmayı arzu ediyoruz. İlçemizin bütün sorunlarına eğildiğimiz gibi, bütün mahallelerimizin, bütün sokaklarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Yeni Mahalle'deki yol sorunlarına ilgi gösteriyoruz. Bizler için ilçemizin her köşesi önemlidir ve hizmete layıktır. Halkımız için önemli olduğuna inandığımız her konu bizim içinde önemlidir ve değerlidir" dedi.
Genişletilen cadde ve sokaklara ıhlamur, çınar, toplu akasya, akça ağaç, tespih ağacından olmak üzere 850 adet fidan dikimi gerçekleştireceklerini, kaydeden Uğurlu, "Bugün çalışmasını yaptığımız Yeni Mahalle'deki yol, ilçemiz açısından önemi büyüktür. Çift şerit halinde daha geniş bir yol haline gelecek olan yeni yol, buradaki trafik yoğunluğunu asgari seviyeye indirecektir" diye konuştu.
Korkuteli Kaymakamı Rıza Dalan da, Belediye Başkanı Adnan Uğurlu'nun yol genişletme ve ağaçlandırma çalışmalarına destek verdi. Kaymakam Rıza Dalan, yeşil alanların korunması konusunda vatandaşlara da büyük görevler düştüğünü hatırlattı. Dalan, "Yol kenarlarının genişletilmesi ve yeşillendirilmesi için ağaçlarımızı diktik. Halkımız da yeşil alanlara zarar verenlere müsaade etmesin. Ağaç ve yeşil alan sevgisi de yarınlarımız bu ağaçların büyümesi ile birlikte dalga dalga yayılacak" dedi.
Kaymakam Rıza Dalan ve Belediye Başkanı Adnan Uğurlu daha sonra birlikte ağaç dikti.
.
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2006 Çarşamba 17:04:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?