2
Haziran
2024
Pazar
KORKUTELİ - ANTALYA

Hastane yeri tartışması

Antalya'nın Korkuteli İlçesinde yapılacak olan Devlet Hastanesi için Alaaddin Mahalle Muhtarı Mustafa Duman, hastanenin kendi mahallerine yapılması halinde yer tahsisi yapabileceklerini söyledi.


Sağlık Bakanlığı tarafından Korkuteli İlçesinde yapacağı 100 yataklı Devlet Hastanesinin Alaaddin Mahallesi'ne yapılması için mahalle muhtarı harekete geçti. Hastane yeri tahsisi yapabileceklerini söyleyen mahalle muhtarı Mustafa Duman, " Hastane yapımı konusunda en güzel araziyi, hastaneye tahsis edeceğim. Hastanenin dağlık bir alanda bulunan Kargalık köyüne yapılması yanlış olur. Karayolları arazisi çok küçük."dedi
Korkuteli'nin nüfusunun hızla arttığını söyleyen Muhtar Duman, "Mahallemizde Hastane için uygun yerler mevcut. Hastanenin mahallemize yapılmasını istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2009 Pazartesi 10:45:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Aynur Ünver IP: 88.232.112.xxx Tarih : 22.08.2009 11:05:59

Çok güzel bir  teklif  bence. Alaaddine de yatırım yapılması iyi olur. Hem Alaaddin Mahallesi doğal güzelliği olan, yemyeşil-oldukça güzel bir  yer. Doğal güzelliği bile tedavi açısından önemli. En azından hastane yapılmasa bile hastanenin bir ek binası- kadın-doğum - çocuk  veya ortopedi servisi gibi birkaç servis- küçük bir acil servis ve ilk muayenelerin yapılabileceği küçük bir poliklinik  Alaaddin Mahallesinde olabilir. Bu ek bina Özel hastane görünümünde ve daha nezih olur. Aynı zamanda Mahalle hareket kazanır. Mahalleli için istihdam da yaratılabilir.