18
Mayıs
2024
Cumartesi
KORKUTELİ - ANTALYA

HEM'e bilgisayar hediyesi

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN 10 ADET LAPTOP BİLGİSAYAR HEDİYE

Antalya’nın Korkuteli ilçe Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleri, Halk Eğitim Merkezine 10 adet diz üstü Bilgisayar hediye etti.

Korkuteli ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Okul Aile Birliği Başkanı Osman Ünal, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Torun, Ömer Ali Aygün, Ethem Erdoğdu, Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne 10 adet Laptop Bilgisayar hediye etti. Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Toprak’a hediye edilen 10 adet Laptop bilgisayarlar, İlçede ilk defa açılacak olan Mobil Bilgisayar kursunda kullanılacak.

Okul Aile Birliği Başkanı Osman Ünal, “Okul aile birliği olarak eğitime olan katkılarımız sürecektir. Bizler bir aileyiz. Her zaman eğitime katkı da bulunuyoruz. İlçede bilgisayar bilmeyen kalmaması için Halk Eğitim Merkezine 10 adet Laptop bilgisayar hediye ettik” dedi.

10 adet Bilgisayarı teslim alan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Toprak, “ Okul aile birliği yönetim kurulu ile 2008 yılından bu yana koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bize her konuda destek sağlıyorlar. İlçede ilk defa uygulamaya koyacağımız Mobil Bilgisayar kursu için bizlere 10 adet Laptop bilgisayar hediye ettiler. Bizde bunları tüm köy ve kasabalarda açacağımız kurslarda bilgisayar öğretiminde kullanacağız. Kendilerine bu katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Bilgisayarları teslim alan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Toprak, Okul Aile Birliği Başkanı Osman Ünal, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Torun, Ömer Ali Aygün, Ethem Erdoğdu’ya birer plaket verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 10:11:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?