23
Mayıs
2024
Perşembe
KORKUTELİ - ANTALYA

İmam hatipliler pilav gününde buluştu


Korkuteli İmam Hatip Lisesi Binası bahçesinde yaptıkları bir programla yıllar önce okuldan mezun olan öğrenciler, pilav günü dolayısıyla yıllar sonra ilk kez bir araya geldi. Lise Müdürü Sait Nursi Akgüngör ile İmam Hatip Lisesi Derneği'nin beraber düzenlediği programa, okulda eğitim görmüş eski ve yeni mezunlar katıldı. Okulun bahçesinde yapılan programda, Antalya Sadabat Musiki Korosu sazlı sözlü konser verirken, Antalya Sema Grubu da semah gösterisinde bulundu. Okul Müdürü Sait Nursi Akgüngör, "Böyle bir programı ilk kez düzenledik. Korkuteli İmam Hatip Lisesi mezunları yıllardır ilk kez bir araya gelmiş oldu. Okulumuzun sorunlarını da bu program vesilesi ile mezunlara aktarmış olduk" dedi.
İmam Hatip Lisesi Derneği Başkanı Fahrettin Tuğ da imam hatipleri eski ihtişamlı günlerine kavuşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Program, pilav gününe katılan mezunlara yapılan ikramlarla sona erdi.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2005 Salı 00:49:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şaban çağlayan IP: 88.244.216.xxx Tarih : 2.01.2009 02:39:46

Ben 1999 yılında Korkuteli imam hatip lisesinden mezun oldum. Özellikle okulumun ve hocalarımın bana yaptığı katkıları hiç bir zaman unutmayacağımı söylemek istiyorum. Bizim zamanımızda okulumuzun havası daha bambaşkaydı inşallah o eski güzel günlere dönüş olacak , bu tür etkinliklerin dahada attırılması gerektiğini düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun