18
Mayıs
2024
Cumartesi
KORKUTELİ - ANTALYA

İmecik şenliğe hazırlanıyor

BEYDAĞI YAYLA ŞENLİKLERİ İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Antalya’nın Korkuteli ilçesine bağlı İmecik Köyü’nde bu yıl 7’incisi düzenlenecek olan ‘Beydağı Yayla Şenlikleri’nin 3-4 Temmuz tarihlerinde yapılacağı belirtildi.

İmecikliler Sosyal-Kültürel, Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği, İmecik Muhtarı, Azalar ve 6’ıncı Beydağı Yayla Şenlik Ağası ile gerçekleştirilen toplantıda önceki yıllarda şenliklerin Tarihi Kırkpınar Güreşleri ile aynı zamanda yapıldığı ve alınan kararla şenliklerin bu yıl Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nin ardından 3-4 Temmuz’da düzenleneceği bildirildi.

İmecikliler Sosyal-Kültürel, Dayanışma Kalkınma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Hümmet Küçüksolak, bu yıl yaylaya elektrik getirilmesi ile ilgili olarak yetkililerle görüştüklerini belirtti. “Yaylaya 20 elektrik direği talep ettik” diyen Küçüksolak, böylelikle şenlik alanının ışıl ışıl olacağını da sözlerine ekledi.

6’ıncı Yayla Şenlik Ağası Murat Eren ise, bu yılki şenlikte yağlı güreşlerin yapılmasını planladıklarını ancak bu konuda işadamlarından destek beklediklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 13:21:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?