20
Mayıs
2024
Pazertesi
KORKUTELİ - ANTALYA

Kapalı pazaryeri inşaatı sürüyor

Mülkiyeti Korkuteli Belediyesi'ne ait açık pazaryerinin yerine yapılacak olan çok amaçlı kapalı pazaryeri ve otopark yapımı için çalışmaları devam ediyor.

Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu ve Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz arasında Ocak ayında protokolü yapılan kapalı pazaryerindeki çalışma son hızıyla devam ediyor. Kiremitli Mahallesi'nde yeni yapımına başlanan yaklaşık 280 pazarcı esnafı ile 500 araçlık otoparkı bünyesinde barındıracak olan Kapalı Pazaryeri Kompleksi 5 ay içinde tamamlanacak.

Kapalı Pazaryeri Kompleksi yapımını sürekli takip eden Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, “Çalışmalar çok hızlı devam ediyor. Belediye, inşaata hiçbir şart ve durumda ayni ve nakdi maddi katılımda bulunmayacaktır. Kapalı Pazaryeriyle ilgili yapılan maliyet analizleri sonucu çıkarılan bedel, hak sahiplerine işgal edecekleri alanlara ve niteliğine göre yansıtılacak ve bu bedel üyelerden kooperatifçe tahsil edilecektir. Kapalı pazaryerinde hak sahibi olacak esnaf, Belediye ve Oda mutabakatı ile belirlenecektir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 16:26:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?