19
Mayıs
2024
Pazar
KORKUTELİ - ANTALYA

Korkutelililerden kan bağışı

Antalya'nın Korkuteli İlçesinde Kızılay Kan Merkezi tarafından yürütülen 'Bir Damla Kan Ver, Bir Hayat Kurtar Kampanyası'na ilçe halkı ve öğretmenler büyük ilgi gösterdi.

Korkuteli Belediyesi düğün salonunda stant kuran Kızılay Kan Merkezi görevlileri, sabah saatlerinden itibaren müracaat eden vatandaşlardan kan toplamaya başladı.

İlçe halkının ilgisinden mutlu olduklarını ifade eden Antalya Kızılay Kan İstasyonu Doktoru Tamer Eser, katılan herkesin sağlık kontrolünün ücretsiz olarak yapıldığını belirterek, "Aynı zamanda kan veren vatandaşların kan grupları da belirlenmiş oluyor. İlçe bu tür kampanyalara her zaman gereken desteği vermiştir. 2 gün içerisinde toplam 54 kişi kan verdi" dedi.

Kan bağışı kampanyasına Korkuteli Milli Eğitim Müdürlüğü personeli de destek vererek bağışta bulundu. Personel ile birlikte kan bağışında bulunan Korkuteli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Uğurlu, kan vermenin hayat kurtardığını belirterek milli eğitim camiası olarak kampanyayadestek verdiklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 10:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?