19
Mayıs
2024
Pazar
KORKUTELİ - ANTALYA

Mantar Üreticileri Genel Kurulu yapıldı

Akdeniz Bölgesi Kültür Mantarı Üreticileri Derneği Genel Kurulu yapıldı.

Korkuteli Belediyesi Global Danışmanlık bürosunda yapılan genel kurulda, kurucu Başkan Mehmet Tuncer aday olmazken, Erol Karataş tek liste ile girdiği seçimde başkanlığa getirildi.

Akdeniz Bölgesi Kültür Mantarı Üreticileri Derneği Başkanı Erol Karataş, "Artık geçmişten ders alıp önümüze bakacağız. El ele mantar üreticilerinin sorunlarını dile getireceğiz. İlk çalışmamız mantar üreticilerinin envanterini çıkarmak olacak. Kim ne kadar alanda üretim yapıyor? Kim ne kadar mantar üretiyor tespit edeceğiz. Sorunların çözümü için birlikte el ele çalışacağız" şeklinde konuştu.

Akdeniz Bölgesi Kültür Mantarı Üreticileri Derneği Yönetim kurulu ise şu şekilde belirlendi: "Hilmi Musluoğlu, Ali Ayanoğlu, Emin Veli Kısa, ve Osman Aydıncan".

.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 12:13:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
pervane musaev IP: 88.234.191.xxx Tarih : 7.04.2011 18:37:05

merhaba arkadaslar  ben gurcıstan tıflıstenım.tıflıs korkutelınden zaman zaman mantar alıyor fakat agırlık azerbeycandandır.pıyasa cok mantar uretıyor.gurcıstan kendısı mantar uretemıtor cunkı kompost yetersızlıgınden.demek ıstedıyım benımle ortak oraya hazır kompost goturub mantar uretmeyı ısteyen varsa bana bıldırın.yer ve pazar bende var.sadece guc ve ortaklık yapmak gerekır. mantarın  fıatı yılboyu turkıyenın 3  4 katıdır.saygılar  sunar cevablarınızı beklerım.pervane tıflıs